Cozy Lion

De indeling van Cozy Lion

Via de voordeur kom je bij de Cozy lion binnen in de keuken. Deze is volledig uitgerust met een elektrische kookplaat, een oven en een koel- vriescombinatie. Uiteraard is er voor een heerlijke espresso in de ochtend een fijn Nespresso apparaat.

De keuken loopt over in de woonkamer, met een fantastisch kamerbreed uitzicht op de bush en het privé zwembad. In de woonkamer is nóg een deur naar buiten, deze leidt naar de buitenbadkamer. Deze moet je geprobeerd hebben. Heerlijk buiten in bad zitten, met de geluiden en geuren van de bush om je heen. Avontuurlijker wordt het niet.

In de huiskamer zie je de karakteristieke trappen naar beide slaapkamers boven. De voorste slaapkamer heeft een heerlijke schuifpui die uitkomt op een balkon met zitje, met uitzicht over Kruger. Hier kun je tijdens de zonsondergang van een drankje en de omgeving genieten. Regelmatig hoor je in de avond de hyena’s, nijlpaarden en leeuwen van Kruger brullen. Beide slaapkamers hebben een 2 -persoons bed en airco. Ze komen allebei uit op de tweede badkamer van Cozy Lion, met douche en toilet.

In de tuin is een heerlijk braaiplekkie om een lekker stuk vlees of groente te maken. Dit wordt extra bijzonder door de ervaring van de safari in eigen achtertuin. Op het terras is in de schaduw een comfortabele eethoek gemaakt, voor als je niet bij de braai eet.

Boutique lodge de Cozy Lion is vrijstaand en staat op een royaal plot. Dus de buren zijn op een comfortabele afstand.
In de lodge is een Wifi router. Deze kan de caretaker voor je opwaarderen, zodat je bereikbaar kunt zijn. Er kunnen meerdere apparaten, zoals smartphones, Ipads en laptops tegelijk worden gebruikt.

Klik hier voor meer foto’s van de lodge.